4.5 5 1419
Circus Day

Nur Noch

{{CountDown.hours}}
{{isMobile ? 'St.' : 'Stunden'}}
:
{{CountDown.minutes}}
{{isMobile ? 'Min.' : 'Minuten'}}
:
{{CountDown.seconds}}
{{isMobile ? 'Sek.' : 'Sekunden'}}
+

Vanaf € 71,50 per persoon

Blue Man Group

 • Inclusief overnachting in een 4* of 5* hotel naar keuze
 • Afhankelijk van het gekozen hotel met meer extra's zoals ontbijt
 • Inclusief entreekaarten voor de sensationele BLUE MAN GROUP BERLIN
 • Ontdek deze unieke, bonte en fascinerende show en ga op een bijzondere muzikale reis
 • Geniet onder de ronde koepel van het Stage BLUEMAX Theaters aan het Potsdamer Platz van uitstekend zicht op de tribune en het directe contact met de blauwe mannen
 • Belangrijk: Het is niet toegestaan om kinderen jonger dan 3 jaar mee te nemen

De toegangskaarten ontvangt u aan de kassa na het tonen van de voucher, die u tot 7 dagen vóór vertrek per e-mail wordt gestuurd.

Vanaf € 71,50 per persoon

+ ticket + hotel

BLUE MAN GROUP

Kent u de Beat of Berlin? Nee? Dan wordt het de hoogste tijd! Ontdek een van de meest spectaculaire shows van Duitsland in het Stage BLUEMAX Theater Berlin. Sinds de première in 2004 heeft de BLUE MAN GROUP al meer dan 4 miljoen bezoekers aan het Potsdamer Platz betoverd – al meer dan 25 miljoen mensen over de hele wereld hebben met open mond de kale blauwe kunstenaars bezocht.

Duik onder in een unieke show die uit kleur, humor en wetenschap een unieke live-entertainment show maakt. Een mengeling van onvoorstelbare intensiteit, creativiteit en innovatie. Tijdens uw bezoek aan de BLUE MAN GROUP ervaart u een energieke en grappige show – de meest succesvolle theaterproductie van Berlijn.

 

Boeiende momenten met de BLUE MAN GROUP in Berlijn

Maar wat is de BLUE MAN GROUP nu eigenlijk? Bij elk optreden combineren de blauwe mannen voortreffelijke comedy en sensationele technische effecten met een fantastische concertsfeer. Het is praktisch onmogelijk om stil te blijven zitten bij deze klanken en ritmes.

Het bijzondere: Tijdens de show gebruiken de kunstenaars enkel instrumenten die door het team van de BLUE MAN GROUP zelf ontwikkeld zijn voor de voorstelling. Ieder instrument is dus uniek!

Begeef u op een spannende ontdekkingstocht aan de Spree en maak uw borst nat voor een buitengewoon bont spektakel. Het Stage BLUEMAX Theater Berlijn is centraal gelegen aan het Potsdamer Platz en gemakkelijk te bereiken met zowel de S-Bahn (S1, S2, S25) als met de U-Bahn (U2).

 

Grappig, bont en puur vermaak – dat is de Blue Man Group

Kort geleden heeft de redactie van Travelcircus ook het plezier gehad om de drie blauwe mannen te bewonderen in het Stage BLUEMAX Theater Berlijn aan het Potsdamer Platz. De attractie in de mooie hoofdstad van Duitsland betovert al 15 jaar lang talloze bezoekers.

Het optreden heeft een even simpel als uitdagend plot: Naast de komische escapades van het blauwe trio worden bezoekers ook getrakteerd op creatief gepresenteerde wetenschappelijke feitjes, sfeervolle muziek, spectaculaire lichtshows en grappige interacties met het publiek. Een bijzondere highlight van de show zijn de instrumenten – de kunstenaars slaan niet simpelweg op een stel trommels, ook buizen en andere alledaagse objecten worden gebruikt om leuke muziek te maken.

De tip van onze redactie: Gaat u de show bezoeken? Wees niet al te verlegen, het kan zomaar zijn dat een van de drie mannen plotseling naast u op een stoel komt zitten of u op het podium uitnodigt. Maar geen zorgen – dat is alleen maar heel grappig! Onze mening: De Blue Man Group is een spannende belevenis voor iedereen gepresenteerd met veel humor, spectaculaire kleuren en sfeervolle muziek.

 

 • Overnachting in het geboekte hotel inbegrepen
 • Afhankelijk van het gekozen hotel met meer extra's zoals ontbijt
 • Inclusief entreekaarten voor iedere persoon voor de BLUE MAN GROUP BERLIN
 • Belangrijk: Het is niet toegestaan om kinderen jonger dan 3 jaar mee te nemen
 • De toegangskaarten krijgt u aan de kassa na tonen van de voucher, die u tot 7 dagen vóór vertrek per e-mail wordt gestuurd.
 • Let er aub op: De evenementtijden kunnen op korte termijn veranderen. U bent als klant verantwoordelijk voor het controleren van de evenementtijden, dit kunt u te allen tijde raadplegen op www.stage-entertainment.de.

Wijzigen en annuleren

 • De voorwaarden zijn te vinden in de algemene voorwaarden van de organisator "Wagner Kurzreisen GmbH".
 • Bij reizen die met de aankoop van toegangskaarten (bijv. voor musicals, concerten of opera's) verbonden zijn, wordt voor de tickets vanaf 24 uur na het boeken 100% van de ticketprijs in rekening gebracht.
 • Neem voor omboekingsaanvragen contact op met ons serviceteam via cancel-nl@travelcircus.com.

Reisorganisatie

Verantwoordelijke reisorganisatie Wagner Kurzreisen.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76
13407 Berlin
Deutschland

Stedentrip in de Duitse metropool

Berlijn is een diverse stad met vele gezichten. Deze veelzijdigheid ervaart iedere bezoeker al snel tijdens een wandeling door de Berlijnse wijken. De hippe wijken Friedrichshain en Kreuzberg trekken vooral jonge gasten aan die tot in de vroege uurtjes door willen feesten; in de chique woonwijken Grunewald en Steglitz wonen de welvarende Berlijners. Alle stadsdelen zijn de moeite waard: Ook ik het noorden van de stad, in Wedding en Moabit, kunt u het ware Berlijn ontdekken. De kleine paden langs de Spree en het Landwehrkanal zijn geliefd onder fietsers en wandelaars, waarvan sommigen door het bij bezoekers geliefde regeringskwartier lopen. De vele Imbiss-snackbars, bijzondere eetgelegenheden en burgerrestaurants intrigeren liefhebbers van lekker eten. Ook de weekmarkten en streetfood-markten van Berlijn, die ook bijna wekelijks plaatsvinden, trekken bezoekers aan met bijzondere gerechten en klassiekers met een nieuwe twist. 

 

Heenreis

De gemakkelijkste manier om het BLUEMAX Theater am Potsdamer Platz te bereiken is met de S- en U-Bahn van Berlijn (metro's). Neem de U2, S1 or S2 en stap bij het station Potsdamer Platz uit. Vanaf hier wandelt u in slechts enkele minuten naar de evenementenlocatie met het volgende adres:

Marlene-Dietrich-Platz 4
10785 Berlijn, Duitsland