4.5 5 13260
Circus Day

Nur Noch

{{CountDown.hours}}
{{isMobile ? 'St.' : 'Stunden'}}
:
{{CountDown.minutes}}
{{isMobile ? 'Min.' : 'Minuten'}}
:
{{CountDown.seconds}}
{{isMobile ? 'Sek.' : 'Sekunden'}}
+

Vanaf € 99,00 € 150,00 per persoon

Europa-Park

 • Inclusief overnachting in een 4* hotel naar keuze in de omgeving
 • Met meer extra's zoals ontbijt, afhankelijk van het gekozen hotel
 • Inclusief toegangskaarten voor het Europa-Park in Rust, kies a.u.b. uit:
  • Dagticket
  • 2-dagenticket
 • 18 themawerelden voor groot en klein, met meer dan 100 attracties

 

Europa-Park in Rust:
Spanning, actie en plezier voor de hele familie, in een park van meer dan 95 hectare!Europa-Park Openingstijden 2020

 

Openingstijden 2020:

 • 28 maart tot 08 november: dagelijks van 9 tot min. 18 uur
 • 28 november tot 10 januar 2021: dagelijks van 11 tot min. 19 uur (24 & 25 december 2020 gesloten)

 

Uw tckets voor het Europa-Park in Rust ontvangt u uiterlijk 4 dagen voor aankomst per e-mail.

Vanaf € 99,00 € 150,00 per persoon

+ ticket + hotel

Europa-Park in Rust – Het grootste pretpark van Duitsland!

Het Europa-Park is gelegen in het hartje van het drielandenpunt, en biedt meer dan 100 verschillende attracties en shows. Op een terrein van 95 hectare nodigen 15 Europese themawerelden u uit voor een unieke ontdekkingstocht door de architectuur, gastronomie en landschappen, die typerend zijn voor dat Europese land.

 

Beleef heel Europa in één dag

IJsland, Rusland, Spanje – in het grootste pretpark van Duitsland kunnen bezoekers de 15 Europese themawerelden van dichtbij leren kennen. Wie van avontuur houdt, maakt een ritje maken in een van de 13 spectaculaire achtbanen. In het themagebied Frankrijk worden maar liefst twee achtbanen gecombineerd in één attractie, een echte wereldprimeur:

Bezoekers kunnen kiezen tussen klassiek achtbaanplezier in het donker en een spannende rit met de "Eurosat – CanCan Coaster", of een innovatieve virtual-reality belevenis en een futuristische reis in de "Eurosat Coastiality". Ook in de themawereld Oostenrijk kunnen gasten genieten van een echte virtual-reality ervaring in de "Alpenexpress Coastiality". Er zijn in totaal meer dan 100 attracties: u kunt rekenen op spannend aanbod voor de hele familie!.

 

Europa-Park – De perfecte bestemming voor een korte vakantie

Op een totale oppervlakte van maar liefst 95 hectare, biedt het Europa-Park plezier voor groot en klein. Zowel kinderen als volwassenen beleven in de talrijke attracties beslist een overgetelijke dag. Ga met het hele gezin op ontdekkingsreis in Ierland. Kleine en grote avonturiers beleven in het kinderpiratenschip "Dancing Dingie" dolle pret en kleine kabouters razen over de groene heuvels tijdens een snel treinritje in de achtbaan "Ba-a-a-Express". In de JUNIOR CLUB Studios kunnen kinderen aan een heuse Meet & Greet met Ed Euromaus en zijn vriendjes deelnemen.

 

Spetterende shows

Het Europa-Park is niet alleen het beste pretpark ter wereld, maar ook het grootste entertainmentpark met dagelijks zo’n 23 uur aan shows. Meer dan 300 internationale kunstenaars presenteren zichzelf op de vele podia en toveren een lach op het gezicht van iedere bezoeker.

 

Gastronomie in het Europa-Park

Van zoveel spanning en actie krijgen zelfs de meest avontuurlijke gasten van het grootste pretpark van Duitsland honger. In het Europa-Park wordt aan ieders smaak gedacht. Met 60 restaurants en stands, die de keukens van de 15 verschillende Europese themawerelden presenteren, vindt iedereen wel een heerlijk gerecht. Het restaurant "SPICES – Küchen der Welt" nodigt u uit om mee te gaan op een culinaire reis dwars door het continent, of ga eens langs in de WALLISER STUBEN om te proeven van een pittige raclette-kaas.

 

Boek nu uw hotel in de buurt van het grootste pretpark van Duitsland

Als u één of zelfs twee dagen door wilt brengen in het Europa-Park, heeft u natuurlijk een passende accommodatie nodig. Bij Travelcircus kunt u een avontuurlijke reis naar het Europa-Park met overnachting boeken! Zo kunt u niet alleen genieten van een spannende tijd in het pretpark met uw gezin, u slaapt ook in een geweldig 4* hotel in de directe omgeving van het Europa-Park.

 • Inclusief overnachting in een 4* hotel
 • Met meer extra's zoals ontbijt, afhankelijk van het gekozen hotel
 • Inclusief toegangskaarten in de geboekte categorie

Bijkomende informatie:

 • Uw tickets voor het Europa-Park in Rust ontvangt u uiterlijk 4 dagen voor aankomst per e-mail.

Wijzigen en annuleren

 • De voorwaarden zijn te vinden in de algemene voorwaarden van de organisator "Wagner Kurzreisen GmbH".
 • Bij reizen die met de aankoop van toegangskaarten (bijv. voor musicals, concerten of opera's) verbonden zijn, wordt voor de tickets vanaf 24 uur na het boeken 100% van de ticketprijs in rekening gebracht.
 • Neem voor omboekingsaanvragen contact op met ons serviceteam via cancel-nl@travelcircus.com.

Reisorganisatie

Verantwoordelijke reisorganisatie Wagner Kurzreisen.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76
13407 Berlin
Deutschland

Als u met de auto naar Europa-Park reist, hoeft u alleen maar het volgende adres in uw navigatiesysteem in te voeren:

Europa-Park-Straße 2
77977 Rust

Als u met het openbaar vervoer naar het park reist, stapt u uit in het station van Ringsheim. Vanaf hier neemt u de pendelbus, die u direct naar de ingang van het Europa-Park brengt.