4 5 4951
Circus Day

Nur Noch

{{CountDown.hours}}
{{isMobile ? 'St.' : 'Stunden'}}
:
{{CountDown.minutes}}
{{isMobile ? 'Min.' : 'Minuten'}}
:
{{CountDown.seconds}}
{{isMobile ? 'Sek.' : 'Sekunden'}}
+

Vanaf {{'93' | roundForeignPrice}} € 148,00 per persoon

LEGOLAND® Duitsland

 • Inclusief overnachting in een premium hotel
 • Inclusief ontbijt en andere extra's, afhankelijk van het gekozen hotel
 • Inclusief tickets voor LEGOLAND® Deutschland Resort

Laat kinderdromen uitkomen bij LEGOLAND®!
De belangrijkste feiten voor u in een oogopslag:

 • Divers: Acht themawerelden, razendsnelle achtbanen en 64 attracties
 • Enorm: 12 uur zijn nodig om alle attracties te berijden
 • Bekroond: winnaar van de Travellers' Choice Award 7 jaar op rij
 • Gezinsvriendelijk: kinderen van 2-12 jaar voelen zich hier het meest thuis
 • Populair: meer dan 60 miljoen bezoekers wereldwijd
 • Overal: 117 locaties in 24 landen en 4 continenten

 


U ontvangt uw eTickets voor LEGOLAND® per e-mail 7 dagen voor aankomst.

Vanaf {{'93' | roundForeignPrice}} € 148,00 per persoon

+ ticket + hotel

{{usp.text | translate}}

LEGOLAND® Duitsland Resort

LEGOLAND® is waar kinderdromen uitkomen! Heeft u niet altijd al eens in de laarzen van een piraat willen stappen of met een zwaard willen zwaaien als een dappere ridder? Bij LEGOLAND® Deutschland kan dat - en nog veel meer!

Uw kinderen zijn de hoofdpersonen. Met LEGOLAND® Duitsland tickets boekt u een hele dag actie, spanning en natuurlijk plezier met de levensgrote Lego figuren en hun te gekke themawerelden!

 

LEGOLAND® Deutschland awards

LEGOLAND® Duitsland kan bogen op fantastische beoordelingen en commentaren op TripAdvisor. Het heeft ook 7 jaar op een rij de begeerde TripAdvisor Travellers' Choice Award gewonnen.

 

Vernieuwingen in LEGOLAND® Deutschland Resort

De Lego fabrieken hebben echt goed werk geleverd. Miljoenen en miljoenen echte Legoblokjes zijn gebouwd voor de attracties in LEGOLAND® Duitsland - en elk jaar komen er meer nieuwe attracties bij: In 2021 is het de spectaculaire 4-D filmervaring "LEGO® MYTHICA - JOURNEY TO MYTHICA". Ga mee met de dappere kleine Alicorn Bobs op een magische avontuurlijke reis naar een onbekende wereld die alleen door de verbeelding van kinderen is geschapen. Dit is een mystiek avontuur dat u niet wilt missen. Maar dat is nog niet alles: ga na afloop van de film naar MINILAND en breng de magische mythische wezens tot leven met behulp van de LEGOLAND app. Kijk uit naar een werkelijk betoverende digitale augmented reality ervaring.

LEGOLAND® Deutschland themawerelden

Wist u dat wereldwijd al meer dan 60 miljoen bezoekers LEGOLAND® hebben bezocht? Sinds de opening van het eerste LEGOLAND® themapark in 1868 in Billund, Denemarken, is er veel gebeurd. Vandaag de dag zijn er in totaal 117 locaties verspreid over 24 landen en 4 continenten. Ga met ons mee en beleef de populairste LEGOLAND® attracties in Duitsland:

LEGO® NINJAGO® WORLD

Bij LEGOLAND® worden uw kinderen echte ninja's! Hier trainen de jonge schaduwkrijgers hun vaardigheden in een 7.000 m² groot Aziatisch kloostercomplex onder toezicht van beproefde ninjahelden. Daarna vechten ze voor gerechtigheid in de leuke attractie "The Ride" in Lego® Ninjago®.


LEGO® STAD

Snel, sneller of supersnel? In de Power Builder, beslist iedereen zelf hoe spectaculair de rit zal zijn. In vijf moeilijkheidsgraden kunnen wilde bochten en snelle loopings worden uitgevoerd op de omgebouwde industriële robots. Plezier voor de hele familie!


MINILAND

Een van de bekendste hoogtepunten in elk Lego® Resort - of het nu in LEGOLAND® California is of in Maleisië en natuurlijk in Günzburg - is LEGOLAND® Miniland. Hier worden originele modellen van grote attracties tentoongesteld. Kijk uit naar gedetailleerde creaties: van kasteel Neuschwanstein tot de Dom van Berlijn, alles is er!


LEGO® X-TREME

In de stemming voor actie? In LEGO® X-TREME is alles nog hoger, nog sneller en nog spannender! U kunt maximaal plezier verwachten, spannende films in de 4-D bioscoop, snelle wateractie in de wave rider of de Great Lego® Race, evenals de magische onderwaterwereld van LEGOLAND® ATLANTIS by SEA LIFE.

IMAGINATION

Laat uw fantasie de vrije loop: bouw, onderzoek en speel naar hartelust. Achtervolg criminelen in het LEGO® Ctiy politiebureau, geniet van het fantastische uitzicht over het hele LEGOLAND® Deutschland Resort vanaf de uitkijktoren of ga zelf rond in IMAGINATION in de pedal-o-mobiel.


LAND VAN DE FARAO'S

Treed in de voetsporen van vervlogen tijden en ontdek het mysterieuze land van de farao's. Wat dacht u van een interactieve schattenjacht in het donker in de legendarische Tempel X-Peditie?


LAND VAN DE AVONTURIERS

Een dichte jungle, wilde dieren en een donderende waterval wachten op u in het land van de avonturiers. Ga op een grote jungle X-peditie met een spannende wildwatertocht of ontdek de avontuurlijke jungle op een safaritocht of een kano X-peditie. 


LAND VAN DE RIDDERS

Treed binnen in het indrukwekkende ridderkasteel: alle ridders en jonkvrouwen, jong en oud, zijn welkom! Bekijk een traditioneel steekspel, waag een ritje op de spectaculaire vuurdraak of ga op goudjacht.


LAND VAN DE PIRATEN

Ahoy, landrotten! Op 5000 vierkante meter kunt u u uitleven, grote watergevechten leveren en in de piratenschool leren hoe u een echte piraat wordt. Waterpret voor het hele gezin!

 

Andere LEGOLAND® attracties

Andere LEGOLAND® attracties zijn natuurlijk de unieke achtbanen zoals de Vuurdraak. Ook het LEGOLAND® Water Park is alom bekend! Het pretpark in Beieren biedt ook een breed scala aan culinaire hoogstandjes.  Als u Lego®-souvenirs wilt kopen, kunt u ook terecht bij LEGOLAND® Duitlsand.

 

Waar ligt LEGOLAND® Deutschland?

LEGOLAND® is gelegen in Günzburg, Beieren, en is een van de populairste themaparken in Duitsland. Natuurlijk zijn er nog veel meer fantastische LEGOLAND® locaties, maar LEGOLAND® in Günzburg verkoopt verreweg de meeste kaartjes - aan zowel Duitse als internationale gasten. U kunt het themapark gemakkelijk bereiken met de auto of met de Flixbus.

 

LEGOLAND® Deutschland Resort met overnachting in een eersteklas hotel

Travelcircus biedt u een uniek arrangement aan waarmee u LEGOLAND® in Günzburg kunt boeken in combinatie met een overnachting in een 4* hotel en toegangskaarten. Uw hotel bevindt zich uiteraard in de directe omgeving van LEGOLAND® Deutschland Resort.


 

 • Inclusief overnachting in een premium hotel
 • Inclusief ontbijt en andere extra's, afhankelijk van het gekozen hotel
 • Inclusief tickets voor LEGOLAND® Deutschland Resort

Openingstijden

 • 21.06. - 04.07.:
  • Maandag tot vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
  • Zaterdag en zondag: 10.00 - 19.00 uur
 • 05.07. - 29.08.:
  • Dagelijks: 10.00 - 19.00 uur.
  • 31.07./07.08./14.08.: 10.00 - 22.00 uur
 • 30.08. - 01.10.:
  • Maandag tot vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
  • Zaterdag en zondag: 10.00 - 19.00 uur.
  • Gesloten: 14./15./20./21./22.09.
 • 02.10. - 07.11.:
  • Zondag tot en met vrijdag: 10.00 - 18.00 uur.
  • Zaterdag: 10.00 - 22.00 uur
 • 11.11 - 27.11:
  • Donderdag tot en met zondag: 10.00 - 17.00 uur

Belangrijke informatie

In verband met de huidige situatie omtrent het coronavirus (Covid-19), kunnen er op dit moment afwijkingen zijn in de dienst/aanbod ter plaatse. 

Verdere informatie:

 • U ontvangt uw eTickets voor LEGOLAND® per e-mail 7 dagen voor aankomst.
 • Vanaf 20-08-2021 geldt in Beieren de 3G-regel. Dit betekent dat bezoekers van het park een negatieve coronatest, vaccinatiebewijs of bewijs van genezing voor moeten kunnen leggen. 

Wijzigen en annuleren

De voorwaarden zijn te vinden in de algemene voorwaarden van de organisator "Wagner Kurzreisen GmbH".

Bij reizen die met de aankoop van toegangskaarten (bijv. voor musicals, concerten of opera's) verbonden zijn, wordt voor de tickets vanaf 24 uur na het boeken 100% van de ticketprijs in rekening gebracht.

Neem voor omboekingsaanvragen uiterlijk 7 dagen van tevoren contact op met ons serviceteam via annulering@travelcircus.nl.

Belangrijk: In sommige regio's kan bij aankomst een bewijs van vaccinatie, een bewijs van genezing en/of een negatieve coronatest worden geëist (de voorwaarden en de geldigheid van de test variëren per regio). Gelieve u voor uw reis te informeren over de geldende plaatselijke voorschriften en of u mag reizen. Actuele reis- en veiligheidsinformatie vindt u hier. Als u niet mag reizen vanwege de huidige regelgeving, neem dan contact op met onze klantenservice.


Reisorganisatie

Verantwoordelijke reisorganisatie Wagner Kurzreisen.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76
13407 Berlin
Duitsland

Extra's

De voorwaarden zijn te vinden in de algemene voorwaarden van de organisator "Wagner Kurzreisen GmbH".

Bij reizen die met de aankoop van toegangskaarten (bijv. voor musicals, concerten of opera's) verbonden zijn, wordt voor de tickets vanaf 24 uur na het boeken 100% van de ticketprijs in rekening gebracht.

Neem voor omboekingsaanvragen contact op met ons serviceteam via annulering@travelcircus.nl.

Wanneer u met de auto reist, voer dan het volgende adres in uw navigatie in:

LEGOLAND® Deutschland Freizeitpark
Legoland Allee 3, 89312 Günzburg
Duitsland

Reis met de trein naar München. Vanaf hier kunt u met Flixbus of het openbaar vervoer naar Günzburg reizen.

 Het dichtstbijzijnde vliegveld is München (127 km)