4.5 5 675
Circus Day

Nur Noch

{{CountDown.hours}}
{{isMobile ? 'St.' : 'Stunden'}}
:
{{CountDown.minutes}}
{{isMobile ? 'Min.' : 'Minuten'}}
:
{{CountDown.seconds}}
{{isMobile ? 'Sek.' : 'Sekunden'}}
+

Vanaf € 89,00 € 178,00 per persoon

STARLIGHT EXPRESS

 • Inclusief overnachting in een comfortabel 4* hotel naar keuze
 • Afhankelijk van het gekozen hotel met meer extra's zoals ontbijt
 • Tickets voor STARLIGHT EXPRESS in het Starlight Express-Theater Bochum inbegrepen
 • U kunt de prijsklasse zelf kiezen tijdens het boeken – met de beste-plaats-garantie
 • Beleef een van de meest bekende musicals die al meer dan 16 miljoen toeschouwers getrokken heeft.
 • Als u een ticket boekt in mei en juni spaart u daarnaast tot 20%
 • Belangrijk: Het is niet toegestaan om kinderen onder 3 jaar mee te nemen

Toegangskaarten krijgt u aan de kassa na tonen van de voucher, die u tot 7 dagen vóór vertrek per e-mail wordt gestuurd.

Vanaf € 89,00 € 178,00 per persoon

+ ticket + hotel

STARLIGHT EXPRESS musicalaanbod

Een ongekend succesverhaal! Beleef de meest dynamische musical van de wereld live in Bochum en bewonder de turbulente show in 2019. Al 30 jaren inspireert de succesmusical van de legendarische Andrew Lloyd Webber het publiek van het STARLIGHT EXPRESS Theater in Bochum. Het is dus de hoogste tijd om zelf het vlugge avontuur te beleven. Boek vandaag nog uw Starlight Express-tickets!

Sinds 1988 geldt de STARLIGHT EXPRESS als een van de meest populaire en succesvolle musicals van de wereld – met een speeltijd van 30 jaar is het daarnaast ook de langstlopende musical te wereld. Geen wonder dus dat de rolschaatsrijdende acteurs, het unieke verhaal en de nauwkeurige enscenering al zo lang toeschouwers trekken naar Bochum. Uitzonderlijke kostuums, bonte lasershows en unieke pop-rock-ballas ronden een onvergetelijke musicalervaring af.

 

Het wereldkampioenschap van de locomotieven

Duik in de droomwereld van een kleine jongen waarin het wereldkampioenschap van de locomotieven plaatsvindt. Het kampioenschap draait om de lieve maar eigenlijk verouderde Stoomtrein Rusty en zijn strijd tegen de ogenschijnlijk onoverwinnelijke tegenstanders zoals de moderne Dieseltrein Greaseball en Elektrische Locomotief Electra. Daarbij strijden ze ook niet enkel om het wereldkampioenschap, maar ook of de liefde van de eersteklaswagon Pearl. Het eigen, voor de musicalproductie ontworpen STARLIGHT EXPRESS Theater werd in 1988 opgericht, en de musical wordt tot op de dag van vandaag opgevoerd. Ook u kunt deze adembenemend snelle musical zelf beleven, de show in Bochum staat garant voor onvergetelijke momenten. Nergens kunt u het spektakel van dichterbij beleven terwijl de rolschaatsers door de stoelrijen razen.

 

STARLIGHT EXPRESS in Bochum beleven

Raak betoverd door Rusty en de magische wereld van de STARLIGHT EXPRESS-musical in Bochum. Beleef een stedentrip die u nog lang bijblijft. Of ontdek de andere shows en musicals die wij aanbieden. Wat dacht u bijvoorbeeld van de LION KING van Disney of ALADDIN in Hamburg, or de blauwe mannen van de Blue Man Group in Berlijn?

 

 • Inclusief overnachting in een 4* hotel naar keuze
 • Afhankelijk van het gekozen hotel met meer extra's zoals ontbijt
 • Inclusief één entreekaarten per persoon voor STARLIGHT EXPRESS
   
 • De toegangskaarten ontvangt u aan de kassa na tonen van de voucher, die u tot 7 dagen vóór vertrek per e-mail wordt toegezonden.
 • Let er aub op: de evenementtijden kunnen op korte termijn veranderen. U bent als klant zelf verantwoordelijk voor het controleren van de evenementtijden, dit kunt u te allen tijde raadplegen op www.mehr.de.

Wijzigen en annuleren

 • De voorwaarden zijn te vinden in de algemene voorwaarden van de organisator "Wagner Kurzreisen GmbH".
 • Bij reizen die met de aankoop van toegangskaarten (bijv. voor musicals, concerten of opera's) verbonden zijn, wordt voor de tickets vanaf 24 uur na het boeken 100% van de ticketprijs in rekening gebracht.
 • Neem voor omboekingsaanvragen contact op met ons serviceteam via cancel-nl@travelcircus.com.

Reisorganisatie

Verantwoordelijke reisorganisatie Wagner Kurzreisen.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76
13407 Berlin
Deutschland

Muziek en cultuur in het Ruhrgebied

Bezoek de betoverende musicalmetropool in het hart van het Ruhrgebied! Sinds 1988 vertrekt de snelle Starlight Express vanaf Bochum. En dat is niet meer dan logisch – de stad heeft namelijk een zeer uitgebreid recreatie- en cultuuraanbod. Bezoek bijvoorbeeld het Duitse Bergbau-museum of de historische geneeskundeverzameling van de Ruhr-universiteit van Bochum. Ook het Zeiss-planetarium trekt bezoekers met spannende ruimteperspectieven. Bochum ligt tussen grote steden zoals Essen, Keulen, Düsseldorf en Oberhausen – in het Ruhrstadje geniet u van een zeer bijzonder korte vakantie!