4.5 5 708
Circus Day

Nur Noch

{{CountDown.hours}}
{{isMobile ? 'St.' : 'Stunden'}}
:
{{CountDown.minutes}}
{{isMobile ? 'Min.' : 'Minuten'}}
:
{{CountDown.seconds}}
{{isMobile ? 'Sek.' : 'Sekunden'}}
+

Vanaf € 99,00 € 198,00 per persoon

STARLIGHT EXPRESS

 • Inclusief overnachting in een comfortabel Premium Hotel naar keuze
 • Met meer extra's zoals ontbijt, afhankelijk van het gekozen hotel
 • Inclusief tickets voor STARLIGHT EXPRESS in het Starlight Express-Theater Bochum 
 • U kunt de prijsklasse zelf kiezen tijdens het boeken – met de beste-plaats-garantie
 • Beleef een van de meest beroemde musicals, zoals de meer dan 16 miljoen toeschouwers die u voorgingen!
 • Belangrijk: Het is niet toegestaan om kinderen onder 3 jaar mee te nemen

De toegangskaarten krijgt u aan de kassa na tonen van de voucher, die u uiterlijk 7 dagen voor vertrek per e-mail ontvangt.

Corona Update: STARLIGHT EXPRESS is vanaf oktober 2021 weer in Bochum te zien.

Vanaf € 99,00 € 198,00 per persoon

+ ticket + hotel

STARLIGHT EXPRESS musical aanbieding

Een ongekend succesverhaal! Beleef de meest dynamische musical ter wereld live in Duitsland en bewonder deze turbulente show. Al 30 jaren inspireert de succesmusical van de legendarische Andrew Lloyd Webber het publiek van het STARLIGHT EXPRESS Theater in Bochum. Het is dus de hoogste tijd om zelf dit geweldige avontuur te beleven. Boek vandaag nog uw Starlight Express tickets!

 

Het Starlight recept voor succces

Sinds 1988 geldt de STARLIGHT EXPRESS als een van de meest populaire en succesvolle musicals ter wereld – met een speeltijd van 30 jaar is het daarnaast ook de langstlopende musical. Geen wonder dus dat de rolschaats rijdende acteurs, het unieke verhaal en de gedetailleerde enscenering al zo lang toeschouwers naar Bochum trekken. Uitzonderlijke kostuums, bonte lasershows en unieke pop-rock-ballads vormen Starlight Express tot een onvergetelijke musicalervaring.

Toen de Starlight Express musical voor het eerst werd opgevoerd werd hiervoor een speciaal STARLIGHT EXPRESS theater gebouwd in Bochum. En daar vindt het spektakel nog steeds plaats! Laat u betoveren door deze spetterende musical en beleef een onvergetelijke show. De vele enthousiaste gasten leverden de show de Tripadvisor Travellers' Choice Award op.

 

Het wereldkampioenschap van de locomotieven

Duik in de droomwereld van een kleine jongen waarin het wereldkampioenschap van de locomotieven plaatsvindt. Het kampioenschap draait om de lieve maar eigenlijk verouderde stoomtrein Rusty en zijn strijd tegen de ogenschijnlijk onoverwinnelijke tegenstanders zoals de moderne dieseltrein Greaseball en elektrische locomotief Electra. Daarbij strijden ze niet alleen om het wereldkampioenschap, maar ook om de liefde van de eersteklaswagon Pearl. Een razendsnel en kleurrijk verhaal vol romantiek en humor.

 

Beleef STARLIGHT EXPRESS in Bochum

Laat u betoveren door Rusty en de magische wereld van de STARLIGHT EXPRESS musical in Bochum. Beleef een stedentrip die u niet snel zult vergeten. Met Travelcircus krijgt u niet alleen tickets voor uw lievelingsmusical, maar overnacht u ook in een Premium Hotel in Bochum. Zo bent u verzekerd van een ontspannend verblijf in Duitsland en een heerlijk weekendje weg.

 

 • Inclusief overnachting in een Premium Jotel naar keuze
 • Met meer extra's zoals ontbijt, afhankelijk van het gekozen hotel
 • Inclusief FlexTicket per persoon voor STARLIGHT EXPRESS (gratis omboeken of annuleren tegen een tegoedbon tot 10 dagen van tevoren)
 • Bij tickets in PK1: met een glas prosecco per persoon (oktober tot december 2021)

Belangrijke informatie

Door de actuele gebeurtenissen in verband met het coronavirus (Covid-19) kunnen er op dit moment afwijkingen zijn in de service/aanbieding ter plaatse.

STARLIGHT EXPRESS is vanaf oktober 2021 weer in Bochum te zien.

Extra informatie

 • De toegangskaarten voor de musical krijgt u aan de kassa op vertoon van de voucher die u uiterlijk 7 dagen voor aankomst per e-mail ontvangt.
 • Denkt u eraan dat de aanvangstijd van het evenement kort van tevoren kan worden aangepast. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om de aanvangstijd van het evenement te controleren, dit kunt u te allen tijde doen op www.mehr.de.

Wijzigen en annuleren

De voorwaarden zijn te vinden in de algemene voorwaarden van de organisator "Wagner Kurzreisen GmbH".

Bij reizen die met de aankoop van toegangskaarten (bijv. voor musicals, concerten of opera's) verbonden zijn, wordt voor de tickets vanaf 24 uur na het boeken 100% van de ticketprijs in rekening gebracht.

Neem voor omboekingsaanvragen contact op met ons serviceteam via annulering@travelcircus.nl.


Reisorganisatie

Verantwoordelijke reisorganisatie Wagner Kurzreisen.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76
13407 Berlin
Deutschland

Muziek en cultuur in het Ruhrgebied

Bezoek de betoverende musicalmetropool in het hart van het Ruhrgebied! Sinds 1988 vertrekt de razendsnelle Starlight Express vanaf Bochum. En dat is niet meer dan logisch – de stad heeft namelijk een zeer uitgebreid recreatie- en cultuuraanbod. Bezoek bijvoorbeeld het Duitse Bergbau-museum of de historische geneeskundeverzameling van de Ruhr-universiteit van Bochum. Ook het Zeiss-planetarium met de spannende ruimteperspectieven trekt altijd weer veel bezoekers. Bochum ligt tussen grote steden zoals Essen, Keulen, Düsseldorf en Oberhausen – in het Ruhrstadje geniet u van een zeer bijzonder weekendje weg!

Bereikbaarheid

 Geef om het Starlight Express theater met de auto te bereiken het volgende adres in uw navigatie in:

Stadionring 24 D
44791 Bochum

Reis met de trein naar Bochum Hauptbahnhof. Hier pakt u de U308 richting Gerthe tot halte "Ruhrstation" en loopt in 10 minuten naar het STARLIGHT EXPRESS theater. Of neem vanaf het centrale station bus 388 (rijdt niet op zondag) richt Keplerweg tot de halte "RuhrCongress" op 2 minuten loopafstand van het theater.