Circus Day

Nur Noch

{{CountDown.hours}}
{{isMobile ? 'St.' : 'Stunden'}}
:
{{CountDown.minutes}}
{{isMobile ? 'Min.' : 'Minuten'}}
:
{{CountDown.seconds}}
{{isMobile ? 'Sek.' : 'Sekunden'}}
+

Vanaf € 59,00 € 94,00 per persoon

Taunus Therme

 • Inclusief overnachting in een 4-sterrenhotel naar keuze
 • Afhankelijk van het gekozen hotel met meer extra's zoals een dagelijks ontbijtbuffet
 • Inclusief dagticket voor alle saunawerelden van de Taunus Therme
 • Geniet van het heilzame thermaalwater in de baden met een oppervlakte van 1400 m²
 • Ontdek het hamamparadijs, 11 sauna‘s en 860 m² aan loungezones
 • Kinderen tot 3 jaar mogen gratis naar binnen.

De tickets voor de Taunus Therme ontvangt u bij aankomst aan de hotelreceptie.

 

Openingstijden

 • Dagelijks van 9:00 tot 23:00 uur 
 • Woensdag, vrijdag, zaterdag 9:00 tot 24:00 uur 
 • Elke eerste vrijdag van de maand: “Lange nacht” tot 2:00 uur

Vanaf € 59,00 € 94,00 per persoon

+ ticket + hotel

Taunus Therme

De beste manier om echt te ontspannen? Een bezoekje aan de Taunus Therme in Bad Homburg. Ontspanning voor het hele lichaam in de vier wellness-werelden van het thermische bad. Highlights van het thermische landschap in Bad Homburg zijn de thermaalbaden met een totaaloppervlakte van in totaal 1400 m². In het hamamparadijsvan de Taunus-thermaalbaden in Bad Homburg kunt u zich laten verwennen met oosterse muziek en aangename belichting. Ontspant u zich in één van de elf sauna's of geniet van de rust in de loungeruimtes van in totaal 860 m². Om zeker te weten dat u niks tekort komt tijdens uw wellnessreis, kunt u daarnaast genieten van lekkere gerechten, frisse drankjes en gezonde snacks in twee restaurants en bars.

 

Ontspanning in de 4 themawerelden van de Taunus Therme

Thermaalbad

In de baden met een totale wateroppervlakte van 1400 m² geniet u van het heerlijke warme en heilzame thermale water in een buiten- en binnenruimte en de hot whirlpool. Laat u betoveren door het wonderschone waterlandschap en geniet van de vele massagestraalstromen, ligplaatsen, watervallen, eilandjes en bruggen. Vanuit het grote binnenbad zwemt u door een kanaaltje naar het buitenbad, omringd door een prachtig kuurpark.

Saunawereld

In de saunawereld van de Taunus Therme wordt zweten een genot. Hier geniet u van sauna's in authentieke Finse blokhutjes met een uniek ontwerp. Na een gezonde saunagang voelt u hoe uw krachten weer terugvloeien dankzij de knusse warmte. De saunawereld voor vrouwen pronkt in schitterend oosters licht – hier kunnen de vrouwen ongestoord onder elkaar zijn.

Droomwereld 1001 nacht

In de Droomwereld 1001 nacht wordt u met open armen ontvangen in een liefdevol ontworpen wellnesslandschap met oosterse sfeer. Omgeven door de aangename kleuren, lichten, geuren en klanken keert u weer terug tot uw ware zelf. Ontspant u zich in de Shakti-geurtempel, in de Himalaya geluid- & relaxtempel, bij de open haard, in de paradijstuin of in de grot met een zee van lichtjes.

Hamamparadijs

In de 10 oriëntaalse oases kunt u alles van u af laten glijden en volledig ontspannen van oase naar oase gaan. In de eerste zes oases wordt uw lichaamstemperatuur beetje bij beetje verhoogd in onder andere een warm luchtbad, een heteluchtbad en een stoombad. Vanaf de zevende oase koelt u weer langzaam af in baden die stapje voor stapje kouder worden. Dit is niet alleen goed voor uw immuunsysteem, maar u voelt zich daarna ook veel beter.

 

Het gezondheidsprogramma van de Taunus Therme

Als u op zoek bent naar nog meer gezonde activiteiten, bent u bij de Taunus Therme aan het juiste adres. Gedurende uw verblijf kunt u deelnemen aan aqua fitness, hatha yoga en aan de yogaoefeningen en meditatie die volgens de mantramethode aangeboden worden. Daarnaast kunt u als gast van de thermaalbaden ook gebruik maken van de fitnessruimte van de Taunus Therme met verschillende apparaten en gewichten.

 • Overnachting in het geboekte hotel inbegrepen
 • Dagelijks uitgebreid ontbijtbuffet, afhankelijk van het gekozen hotel
 • Inclusief dagticket voor alle saunawerelden van de Taunus Therme
 • Kinderen tot 3 jaar mogen gratis naar binnen bij de thermische baden (oudere kinderen betalen de volle prijs)
 • De tickets ontvangt u bij aankomst aan de hotelreceptie

Wijzigen en annuleren

 • De voorwaarden zijn te vinden in de algemene voorwaarden van de organisator "Wagner Kurzreisen GmbH".
 • Bij reizen die met de aankoop van toegangskaarten (bijv. voor musicals, concerten of opera''s) verbonden zijn, wordt voor de tickets vanaf 24 uur na het boeken 100% van de ticketprijs in rekening gebracht.
 • Neem voor omboekingsaanvragen contact op met ons serviceteam via cancel-nl@travelcircus.com.

Reisorganisatie

Verantwoordelijke reisorganisatie Wagner Kurzreisen.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76
13407 Berlin
Deutschland

Als u met de auto naar de Taunus Therme komt, kunt u uw navigatiesysteem instellen naar het volgende adres:

Seedammweg 10, 61352 Bad Homburg voor der Höhe, Duitsland

Als u met het openbaar vervoer komt, neemt u de trein naar het station Bad Homburg – bijvoorbeeld met de S5 vanaf Frankfurt Hauptbahnhof (Centraal Station). Vanaf het station wandelt u in minder dan een kwartier naar de thermische baden.