5 5 44503
Circus Day

Nur Noch

{{CountDown.hours}}
{{isMobile ? 'St.' : 'Stunden'}}
:
{{CountDown.minutes}}
{{isMobile ? 'Min.' : 'Minuten'}}
:
{{CountDown.seconds}}
{{isMobile ? 'Sek.' : 'Sekunden'}}
+

Vanaf € 132,00 € 213,00 per persoon

Warner Bros. Studio Tour London

The Making of Harry Potter™

 • Inclusief overnachting in een tophotel naar keuze
 • Afhankelijk van het gekozen hotel met meerdere extra's, zoals ontbijt
 • Entree in de Warner Bros. Studios - The Making of Harry Potter™ in London
 • Kosteloos voor kinderen tot 4 jaar (moet tijdens boeking worden aangegeven)

 

Belangrijke informatie over het verzilveren van uw cadeaubon: Bij het boeken van een verrassingshotel krijgt u later te horen om welk specifieke hotel het gaat (per e-mail of telefoon).

 


 • U heeft de keuze tussen 3 time-slots:
  • 09:00 - 15:00

  • 15:00 - 17:00

  • 17:00 - 18:30

 • Uiterlijk 3 dagen voor aankomst ontvangt u de e-tickets voor The Making of Harry Potter™ per e-mail met daarop de exacte tijdstippen, afhankelijk van de beschikbaarheid. Druk deze tickets a.u.b. af en toon ze 30 minuten voor het begin van de tour bij de ingang.

 

De Warner Bros. Studio Tour Highlights

 • Bezichtig de originele filmsets van de Harry Potter films 
 • Beleef de verbluffende kostuums en animaties
 • Ontdek de fascinerende special effects
 • Betreed de Grote Zaal, het Verboden Bos en de Wegisweg
 • Ontdek de collectie aan met liefde gemaakte en bekende rekwisieten

Vanaf € 132,00 € 213,00 per persoon

+ ticket + hotel

Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter™The Making of Harry Potter™ – Een blik achter de schermen

Dreuzels opgepast! Waarom plant u voor uw volgende stedentrip niet een reisje naar Londen en bezoekt u ook de Warner Bros. Studio Tour London en de originele filmsets van de Harry Potter™ Studios? Geniet van de tour en ontdek de fascinerende special effects en productiegeheimen van de Harry-Potter™-filmserie. Betreedt de Grote Zaal van Zweinstein en de leerlingenkamer van Griffoendor, beleef de geanimeerde figuren en flaneer over de Wegisweg. De tour van de Warner Bros. Studios – waar alle 8 filmen geproduceerd zijn – is een ode aan het talent, de creativiteit en de kunstzinnigheid waarmee de ongelofelijke verhalen op het grote scherm tot leven werden gebracht.

Een exclusieve blik achter de schermen

Beleef als bezoeker de magische wereld van Harry Potter in London van dichtbij. Zo wordt uw trip naar Londen een echt avontuur. De meest succesvolle filmserie aller tijden boeit al sinds 2001 mensen over de hele wereld. De films over de tovenaarsleerling Harry Potter™ en zijn een heel eigen leven gaan leiden. Jonge en oude fans werden verliefd op de magische wereld van Harry Potter. De Warner Bros. Studios, waar het succesverhaal allemaal begonnen is, opent voor u zijn deuren. Ontdek tijdens de Warner Bros. Studio Tour London de vele geheime hoekjes en gaatjes van deze unieke tovenaarswereld. Werp een blik achter de schermen en ontdek alle details van de filmsets die in de 8 films verborgen bleven.

Baanbrekende technologie & effectenThe Making of Harry Potter™ – spannende specialeffects

Laat u in de twee filmstudio's inspireren door de indrukwekkende special effects en de kunstzinnige animatietechnologieën van de filmmakers. Leer meer over de greenscreen-technologie die Warner Bros. gebruikte om de vele fascinerende en spectaculaire filmscènes en onvergetelijke magie van de Harry Potter films te creëren. Tijdens de Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter wordt een tipje van de sluier achter de productiegeheimen van de meest succesvolle filmreeks aller tijden opgelicht.

Eindelijk zelf Zweinstein bezoeken

Loop door de grote zaal van Zweinstein en breng een bezoekje aan de werkkamer van Albus Perkamentus, waarin ook de Sorteerhoed en het Zwaard van Griffoendor op u wachten. Verken de leerlingenkamer van Griffoendor en werp een blik in de jongensslaapzaal. Of bezichtig u liever het klaslokaal van Professor Sneep of de Hut van Hagrid? Ook buiten Zweinstein valt er genoeg te verkennen. Volg de sporen van Harry Potter door de Wegisweg en bezoek Olivander's Toverstokkenwinkel, de Tovertweelings Topfopshop en Goudgrijp. Is er een betere Europese metropool denkbaar dan Londen om dit allemaal te ervaren?

 

Warner Bros. Studio Tour London Ervaringen

Iedereen die de Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter™ meegemaakt heeft, is volledig onder de indruk. Een tochtje met de Studio Tour is meer dan de moeite waard en een echte must voor iedere Harry Potter fan. Dat blijkt ook uit de talloze positieve beoordelingen op TripAdvisor. Als u voor de indrukwekkende tour door beide studios nog geen fan was, dan bent u het daarna zeker. De veelzijdigheid en het grote aanbod alsook de authentieke beleving hebben de tour al meerdere prijzen opgeleverd, onder andere:  
 

 • De TripAdvisor Travellers' Choice Award 2021
 • De Globe Travel Awards – Beste Bezienswaardigheid van Groot-Brittannië 2019
 • De Family Traveller Awards Beste Familiebestemming van Groot-Brittannië 2017

Laat u ook betoveren door de magie van de Harry Potter Studios. Boek het hotel voor uw stedentrip in Londen en tickets voor The Making of Harry Potter™ bij ons en geniet van een onvergetelijk verblijf in de Engelse hoofdstad. Lees in ons blog over onze ervaring en veel handige insidertips voor uw bezoek: Harry Potter Studio Tour London ervaringen.

Betoverend Shoppen

Na de fascinerende Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter™ mag u een bezoekje aan de Studio Shop zeker niet overslaan. Hier vindt u bekende producten uit de magische wereld van Harry Potter. Wat dacht u van een souvenir als aandenken aan uw bezoek aan The Making of Harry Potter™? U kunt kiezen uit replica's van een toverstaf, een Zweinsteingewaad, kostuums die voor de Harry Potter filmreeks gemaakt werden, Chokokikkers, Smekkies in Alle Smaken en nog veel, veel meer.


 

TM & © 2016 Warner Bros. Entertainment Inc. Harry Potter Publishing Rights © JKR.

 • Overnachting in het geboekte hotel
 • Afhankelijk van het gekozen hotel met meer extra's, zoals ontbijt
 • Inclusief tickets voor de Warner Bros. Studios - The Making of Harry Potter™
 • Voor aankomst ontvangt u de e-tickets voor The Making of Harry Potter™ per e-mail met daarop de exacte tijdstippen binnen het door u gekozen timeslot

In de Studios:

 • Audiovisuele gids beschikbaar (meerprijs 4,95 GBP)
 • Duur van de tour: ong. 3 uur (aanbevolen)
 • Gratis toegang voor kinderen tot 4 jaar
 • Kindvriendelijke en rolstoelvriendelijk ontworpen

Belangrijke informatie

Door de actuele gebeurtenissen in verband met het coronavirus (Covid-19) kunnen er op dit moment afwijkingen zijn in de service/aanbieding ter plaatse.

​​​​​​U kunt uw reis binnen 24 uur na boeking gratis annuleren bij Travelcircus. Daarna is geen omboeking meer mogelijk en worden 100% annuleringskosten gerekend

 

Wijzigen en annuleren

De voorwaarden zijn te vinden in de algemene voorwaarden van de organisator "Wagner Kurzreisen GmbH".

Bij reizen die met de aankoop van toegangskaarten (bijv. voor musicals, concerten of opera''s) verbonden zijn, wordt voor de tickets vanaf 24 uur na het boeken 100% van de ticketprijs in rekening gebracht.

Neem voor omboekingsaanvragen contact op met ons serviceteam via annulering@travelcircus.nl.

Belangrijk: in sommige regio's worden geen gasten toegelaten uit gebieden waar veel corona-besmettingen voorkomen. Bovendien kan worden verlangd dat bij aankomst een negatieve coronatest of vaccinatiebewijs wordt getoond (regels verschillen per regio). Informeert u zich a.u.b. zelfstandig of uw reis door kan gaan. Is uw reis door deze maatregelen getroffen? Meldt u dan z.s.m. bij ons om uw opties te bespreken.


Reisorganisatie

Verantwoordelijke reisorganisatie Wagner Kurzreisen.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76
13407 Berlin
Duitsland

Tovenarij en stadsleven in Londen

De stad aan de Theems is een van de meest geliefde reisbestemmingen van de hele wereld – en niet voor niets. Ieder jaar trekken miljoenen bezoekers naar de Big Ben, London Eye en de museumhallen van de Engelse hoofdstad. Daarnaast houden de bezoekers van de culinaire specialiteiten – en niet alleen Fish & Chips of in de trendy wijken als Soho en Camden. Het startpunt voor de shopping- of sightseeingtours is bij het Picadilly Circus. Vanaf hier bereikt u gemakkelijk de meest beroemde winkelstraten en karakteristieken bouwwerken van de stad. Van al die bezienswaardigheden is de Big Ben waarschijnlijk de allerbekendste, deze gigantische klokkentoren kunt u al vanaf de Tower Bridge bewonderen. Londen is een relatief dure stad, maar toch zijn er genoeg manieren om ook goedkoper de metropool te leren kennen. Veel museums kunt u gratis bezoeken, daaronder ook publieksmagneten zoals de National Gallery en het British Museum. Een bijzondere ervaring voor zowel toeristen als locals is een bezoekje aan de Warner Bros. Studio Tour London – The Making of Harry Potter™ in het noordwesten van de stad. Hier ontdekt u de wereld van de tovenaarsleerling uit de pen van J. K. Rowling: Een onvergetelijke ervaring voor alle leeftijden.

Aankomst

De Warner Bros. Studios bevinden zich in Leavesden op het volgende adres:

Studio Tour Dr, Leavesden
Watford WD25 7LR
Verenigd Koninkrijk

Wanneer u vanuit London met het openbaar vervoer reist, neemt u van London Euston de Southern Railway trein naar Watford Junction (20 min.). Daarna rijdt u met bus 10 tot Ashfields (15 min.) en loopt u in enkele minuten naar de Warner Bros. Studios.