4 5 394
+

Vanaf € 67,00 € 98,00 per persoon

Thermen & Badewelt Euskirchen

 • Inclusief overnachting in een 4* hotel naar keuze
 • Afhankelijk van het gekozen hotel met meer extra's zoals ontbijt
 • Tickets voor de Therme Euskirchen inbegrepen – u kunt zelf een categorie kiezen
 • Genieten en relaxen in wellnessruimten met een oppervlakte van meer dan 18.000 m²
 • Echte palmen, zomerse temperaturen en frisse cocktails zorgen voor een uniek vakantiegevoel in het Rijnland

Kinderen onder 16 jaar hebben alleen op zaterdagen (9-18 uur) toegang tot het palmenparadijs en het zwembad (geen toegang tot de vitaalthermen). 
Baby's en peuters tot 3 jaar oud kunnen het palmenparadijs en zwembad iedere dag gratis bezoeken.

De entreekaarten voor de Thermen & Badewelt Euskirchen ontvangt u 7 dagen voor aankomst via e-mail.

Vanaf € 67,00 € 98,00 per persoon

+ ticket + hotel

Aantal personen voor dit arrangement (incl. hotel)

Bekijk ons aanbod

Online groepsboekingen zijn in ons systeem niet mogelijk. Neem a.u.b. contact op met onze klantenservice for assistentie bij:

+31 20 210 501 1
Ma - Vr 09:00 - 21:00
Za - Zo 10:00 - 17:00

Thermische baden & zwemparadijs Euskirchen

Het hele jaar door genieten van de Stille Zuidzee? Dit is nu ook mogelijk zonder naar de Malediven te verhuizen! In de thermale baden Euskirchen bestaat slechts een seizoen: zomervakantie!

 

De Thermen Euskirchen in feiten en cijfers:

 • Meer dan 500 echte Zuidzeepalmen
 • 4 poolbars
 • 365 dagen per jaar vakantiegevoel in de Therme Euskirchen
 • 10 verschillende themasauna's en 2 stoombaden
 • 18.000 m² ontspanning met een buitenstrandje
 • Exclusief massage- en beautyaanbod
 • 2 heerlijke restaurants
 • en nog veel, veel meer...

 

Een vleugje van de Cariben in het Palmenparadijs – gewoon bij onze oosterburen

Het Palmenparadijs in de Thermische baden & zwemparadijs Euskirchen is werkelijk waar uniek! Hier kunt u direct genieten van uw wellnessvakantie, zonder omwegen of vermoeiende vliegreizen: turquoise lagunes, knalgroene palmen en een gigantisch panoramadak dat gedurende de zomer geopend worden kan. Dit en meer zorgt voor een perfecte tropische ervaring.

 

Een weekendje weg onder tropische palmen wacht op u!

U kunt aansterken en ontspannen in de drie verschillende gezondheidsbaden met zout, mineralen, calcium en meer om uw lichaamsenergie weer terug te laten vloeien. Put kracht uit de luxe stoombaden en infraroodcabines en voel hoe uw lichaam weer opgeladen wordt met nieuwe energie.

In het zwemparadijs in Euskirchen kunt u natuurlijk ook actief ontspannen: de Aqua-Fit-lessen worden door professionals begeleid en bieden tegelijkertijd een effectieve training voor het hele lichaam en milde spierontspanning. Om na de sportieve inspanning even goed bij te komen kom je in het Palmenparadijs natuurlijk uitgebreid aan uw trekken. In de grote tuin van de thermale baden in Euskirchen en in de knusse relaxschelpen in de grote lagune vindt iedereen een plekje om tot rust te komen.

Inbegrepen services bij de Palmenparadijs-dagkaart: Blauwe lagune (incl. 2 poolbars), ruim buitengebied met beach, gezondheidsbronnen en gebruik van het sportbad (aparte openingstijden)

 

Saunawereld en vitaalthermen: een oase voor de ziel

Bent u een echte saunakenner en probeert u graag bijzonder aftreksels en nieuwe sauna-ideeën uit? Dan is een spa-vakantie in het Euskirchen zwemparadijs precies wat u zoekt! Tien verschillende themasauna’s bieden alle mogelijke zweetvarianten.
Stimulerende hitte bij tot wel 90°C in het antieke tempelcomplex van Apollo of liever een sauna met stoom dat aangewakkerd wordt door een Siberische venik? Japanse karpers aanschouwen in de koisauna met een blik op het ruime aquarium? Of kijkt u liever een ontspannende documentaire op het 62 m² grote doek van de filmsauna? In de Thermen Euskirchen kunt u uw saunafantasieën de vrije loop laten!

Inbegrepen services bij de Vitaalthermen-dagkaart: Gebruik van de gehele vitaalthermen en sauna. Dit bevat o.a. themasauna's, stoombad, dode-zee zoutbad, kristalwater, relaxbad, massagebedden, kleine lagune (incl. 2 Poolbars) en gebruik van het gehele palmenparadijs.

 • Vanaf 1 overnachting in een 4* hotel naar keuze
 • Afhankelijk van het gekozen hotel met meer extra's zoals ontbijt
 • Tickets voor de Therme Euskirchen inbegrepen – u kunt zelf een categorie kiezen
  • Ticketoptie Palmenparadijs-dagkaart: incl. sportbad, gezondheidsbaden, 1 stoombad, infraroodbedden, infraroodcabine, solarium (tegen betaling), Palmenparadijs, blauwe lagune, buitengebied)
  • Ticketoptie Vitaalthermen-dagkaart: Vitaalthermen-dagkaart incl. sportbad, gezondheidsbaden, 2 stoombaden, infraroodbedden, infraroodcabine, solarium (tegen betaling), Palmenparadijs, blauwe lagune, buitengebied, 10 sauna's
 • Er zijn vele gratis parkeerplaatsen bij de thermen.

Kinderen onder 16 jaar hebben alleen op zaterdagen (9-18 uur) toegang tot het palmenparadijs en het zwembad (geen toegang tot de vitaalthermen). 
Baby's en peuters tot 3 jaar oud kunnen het palmenparadijs en zwembad iedere dag gratis bezoeken

De entreekaarten voor de Thermen & Badewelt Euskirchen ontvangt u 7 dagen voor aankomst via e-mail.

Belangrijke informatie

Door de actuele gebeurtenissen in verband met het coronavirus (Covid-19) kunnen er op dit moment afwijkingen zijn in de service/aanbieding ter plaatse.

Wijzigen en annuleren

 • De voorwaarden zijn te vinden in de algemene voorwaarden van de organisator "Wagner Kurzreisen GmbH".
 • Bij reizen die met de aankoop van toegangskaarten (bijv. voor musicals, concerten of opera's) verbonden zijn, wordt voor de tickets vanaf 24 uur na het boeken 100% van de ticketprijs in rekening gebracht.
 • Neem voor omboekingsaanvragen contact op met ons serviceteam via cancel-nl@travelcircus.com.

Reisorganisatie

Verantwoordelijke reisorganisatie Wagner Kurzreisen.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76
13407 Berlin
Deutschland

Het Euskirchen zwemparadijs is heerlijk gelegen in het hart van het Rijnland, op slechts een paar kilometer van grote steden zoals Bonn en Keulen. De thermale baden zijn dus de perfecte bestemming voor een dagtochtje – om even echt weg te zijn!

Heenreis

Autobestuurders hoeven alleen maar het volgende adres in het navigatiesysteem in te voeren:

Thermenallee 1, (Stresemannstraße 999),
53879 Euskirchen, Duitsland

Met de minicar voor € 3,50 per persoon en een rit vanaf alle accommodaties en het station van Euskirchen naar de Thermen & Badewelt of terug (binnen het stadsgebied van Euskirchen). U kunt een taxi bij Minicar bestellen onder 02251 - 9292850. Vertelt u daarbij dat u gast bent van de Thermen & Badewelt.

Indien u met het ov reist kunt u vanaf station Euskirchen de buslijnen 876 of 985 nemen. U rijdt dan tot de halte Thermen & Badewelt Euskirchen. Vanaf hier ligt de ingang op een steenworp afstand!

De luchthaven Keulen/Bonn is slechts 40 km vanaf de thermische baden.

BESbswy